Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25 Ιουλίου  το 1ο τουρνουά Beach Volley Αγίου Ευστρατίου. Μια διοργάνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 9 ομάδες αντρών και 4 ομάδες γυναικών.

Στον τελικό των γυναικών νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα των Ελένη Βλαστού – Κατερίνα Χατζηράπτη η οποία επικράτησε με 2-0 σετ έναντι της ομάδας των Φάλη Βολιώτη – Πολυξένη Μουστακάκη.

Στον τελικό αντρών μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι 1 ώρας, το οποίο κρίθηκε στο tie-break, η ομάδα των Γιάννη Περπερίδη – Ιάκωβου Χατζηράπτη κατάφεραν να αναδειχτούν πρωταθλητές απέναντι στους μαχητικούς Νίκο Βλαστό – Θέμη Γρίβα με 2-1 σετ.

Με το τέλος των αγώνων πραγαματοποιήθηκε ψηφοφορία για την ανάδειξη των MVP. Την τιμητική διάκριση έλαβαν η Ελένη Βλαστού και ο Νίκος Βλαστός.

Τις απονομές μεταλλίων στους νικητές έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης & Αθλητισμού Δ. Κουρσουμπάς,  ο Έπαρχος Λήμνου Α. Βλάττας – Λαμπρινός και η Δήμαρχος Αγίου Εσυτρατίου Μαρία Κακαλή.

Στους αγώνες παρεβρέθησαν και η Περιφερειακή Σύμβουλος, Επικεφαλής της  Περιφερειακής Λαϊκής Συσπείρωσης Α. Κυρίτση, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γ. Αμπαζής.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και όλους τους παράγοντες για τη στήριξη  στην προσπάθεια του Δήμου μας  για την ανάδειξη του αθλητισμού καθώς και την προβολή του νησιού μας.

Οφείλουμε επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την παροχή εξοπλισμού καθώς και για τις ενέργειες εκ μέρους της για την παρουσία των 2 αθλητών με συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, Κωνσταντίνο Μπατζιλή και Νικήτα Εφραιμίδη οι οποίοι μας προσέφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους αγκάλιασαν το αθλητικό γεγονός με τη συμμετοχή τους στους αγώνες και εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους διακρίθηκαν.