Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Beach Volley Αγίου Ευστρατίου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου, παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που είχαν ως αποτέλεσμα την καθυστερημένη έναρξη των αγώνων.
Ήταν μια διοργάνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με το «Sports Excellence» και τα «Αθλητικά Μονοπάτια».

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 11 ομάδες μεικτό ΕΝΗΛΙΚΩΝ και 4 ομάδες μεικτό JUNIORS.
Στον τελικό μεικτό JUNIORS νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα των Ανδρόνικος Παπαδόπουλος, Γιώργος Μουστακάκης, Χρήστος Μουστακάκης, στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Μαρίλια Μαρή, Χριστίνα Μαρή, Ιωάννα Καυκάρα ενώ την τρίτη θέση πήραν οι Σταυρούλα Μουστάκα, Κατερίνα Γιάννου, Πάτρα Χοχλιού.

Στον τελικό μεικτό ΕΝΗΛΙΚΩΝ νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα των Γιάννη Περπερίδη, Ιάκωβου Χατζηράπτη, τη δεύτερη θέση πήραν οι Νίκος Βλαστός, Θοδωρής Πατίλας και τρίτη θέση οι Ειρήνη Λάμπρου, Κυριακή Ραλλία.

Επίσης, απονεμήθηκαν έπαθλα MVP στον Ιάκωβο Χατζηράπτη και την Ιωάννα Καυκάρα για το ήθος τους και την αγωνιστικότητά τους.

Τις απονομές μεταλλίων στους νικητές έκαναν ο Έπαρχος Λήμνου Άγγελος Βλάττας – Λαμπρινός που μας τίμησε με την παρουσία του και παρακολούθησε τους αγώνες από κοντά, καθώς και ο καθηγητής φυσικής αγωγής του προγράμματος «Αθλητικά Μονοπάτια» Γιώργος Καπουσούζης, ο οποίος ανέλαβε και την διαιτησία των αγώνων.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και όλους τους παράγοντες για τη στήριξη στην προσπάθεια του Δήμου μας για την ανάδειξη του αθλητισμού στη νέα γενιά.

Οφείλουμε επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο «Sports Excellence» και το πρόγραμμα «Αθλητικά Μονοπάτια» για τη συνεργασία, τους καθηγητές φυσικής αγωγής Γιώργο Καπουσούζη και Βασιλική Αραπίτσα για την πολύτιμη βοήθειά τους καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά, καθώς και στην ομάδα Πετοσφαίρισης κορασίδων του ΑΟ ΉΦΑΙΣΤΟΣ Λήμνου με επικεφαλής την Πασχαλίνα Γρηγορίου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους αγκάλιασαν το αθλητικό γεγονός και ενισχύουν έτσι την προσπάθειά μας για την καθιέρωση αθλητικών δραστηριοτήτων στο νησί του Αγίου Ευστρατίου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν!