Ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου γιόρτασε την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων με πρωταγωνιστές τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Αγίου Ευστρατίου!

Η πλατεία δημαρχείου φωταγωγήθηκε και ζωντάνεψε με τα καθιερωμένα κάλαντα από την χορωδία των παιδιών και με την παρουσίαση μιας εξαιρετικής εορταστικής θεατρικής παράστασης.

Όπως πάντα, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων συμμετείχε με Χριστουγεννιάτικο bazaar, με barbeque και με πλούσιο μπουφέ, κεράσματα, ζέστη σοκολάτα, κρασί και αναψυκτικά για όλο τον κόσμο!

Δεν έλειψε φυσικά κι ο Αηβασίλης με πλούσια δώρα!

Μια εορταστική βραδιά με πυροτεχνήματα, μουσική και χορό!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και φυσικά όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν σκληρά για την προετοιμασία της γιορτής!

Τους εκπαιδευτικούς του δημοτικού σχολείου, Σοφία Κεχαγιά, Σωτήρη Γιόσμου, Αλεξάνδρα Μπόζη και τους μαθητές για την πρωτοβουλία, τη δημιουργικότητα και τον χρόνο που αφιέρωσαν για να μας χαρίσουν ένα υπέροχο θέαμα που ζέστανε τις καρδιές μας!

Τον καθηγητή φυσικής αγωγής του προγράμματος «Αθλητικά Μονοπάτια»Γιώργο Καπουσούζη, που ταξίδεψε για ακόμη μια χρονιά όλα τα παιδιά στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων!

Τον Παντελή Ρεκάρη, που επιμελήθηκε δωρεάν τον φωτισμό του οικισμού και της πλατείας, καθώς και την ηχητική κάλυψη της παράστασης και όλης της βραδιάς!

Το κτήμα Χταζηγεωργίου Λήμνου για τη δωρεά κρασιού, τη μεταφορική εταιρεία  Ήφαιστος για τη δωρεά αναψυκτικών, το κρεοπωλείο Αρβανίτης Α.Ε. για τη δωρεά κρεάτων, τα καταστήματα Σπ. Μουστάκα και Χ. Παύλου για τη δωρεά κρασιού και αναψυκτικών, όλα προς το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. Το κατάστημα Ι. Κουτρούλη και τα μέλη του λιμενικού και του αστυνομικού σταθμού Αγίου Ευστρατίου για τη συμβολή τους στο στήσιμο της γιορτής.

Ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα σε όλους και Ευτυχισμένο το 2024 με υγεία, αγάπη και ομόνοια!