Με την χορωδία των μαθητών και των μαθητριών του δημοτικού σχολείου Αγίου Ευστρατίου ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο νησί μας!

Η γιορτινή χορωδία των παιδιών, που επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί κυρία Σοφία Κεχαγιά σε συνεργασία με την κυρία Αιμιλία Αντώνιου και την κυρία Ειρήνη Λιούμπα, εντυπωσίασε και συγκίνησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και όλες οι μαμάδες φρόντισαν όπως κάθε χρόνο για τον μπουφέ με γιορτινές λιχουδιές καθώς και για το εορταστικό bazaar!

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής του προγράμματος «Αθλητικά Μονοπάτια» Γιώργος Καπουσούζης σε συνεργασία με τον δημοτικό υπάλληλο Κωνσταντίνο Παπατζέλο, τις γιατρούς του Π.Π.Ι. Αγίου Ευστρατίου και τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων ολοκλήρωσε την Χριστουγεννιάτικη δράση που είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Ένα ταξίδι με πρωταγωνιστές τα παιδιά του δημοτικού σχολείου, τα οποία μέσα από μια σειρά αποστολών και με καθοδήγηση από τις επιστολές του Αηβασίλη κατάφεραν να φέρουν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα στο νησί μας!

Και φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο ο Αηβασίλης φρόντισε να τους γεμίσει με δώρα έκπληξη!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους κατοίκους του νησιού που μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσους δούλεψαν με αγάπη για την πραγματοποίηση της φετινής Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης!

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλους με Υγεία, Ομόνοια κι Ευτυχία !!!