Ένα γεμάτο τριήμερο με αθλητικές δραστηριότητες και όχι μόνο,  έζησαν μικροί και μεγάλοι στον Άγιο Ευστράτιο στις 16-18 Ιουλίου παρέα με την ομάδα αθλητών του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Τυρταίος».

Έπειτα από την περσινή επιτυχημένη συνάντηση, ο «Τυρταίος» επισκέπτεται το νησί μας για 2η χρονιά. Τους αθλητές συνόδευαν οι προπονητές τους, η Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου “Τυρταίος” Γ. Παναγιωτοπούλου και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Π. Αλεπουδέας.

Τους αγώνες boccia συμπλήρωσαν φέτος , η επιτραπέζια αντισφαίριση, η κινητικότητα ατόμων με πρόβλημα όρασης καθώς και η επίδειξη χρήσης ηλεκτρονικών συσκευών από άτομα με πρόβλημα όρασης.

Η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του σωματείου αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα με τη Δήμαρχο Μαρία Κακαλή και ακολούθησε μια σύντομη μουσική γιορτή με την πρωτοβουλία του κ. Κώστα Τσιμπίδα, μουσικού και καθηγητή μουσικής σε ειδικό σχολείο και τη συμμετοχή ντόπιων καλλιτεχνών, του κ. Νίκου Βλαστού στη λύρα και της κ. Ελισάβετ Ζαχαριάδη στο τραγούδι.

Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές Χρήστο Κυπριώτη, Δημήτρη Κυριακίδη, Σεργκέι Γκαβριλίτσα, τους προπονητές και βοηθούς Μιχάλη Νικόπουλο και Τρισεύγενη Ροδίου, τον Κώστα Τσιμπίδα και τη σύζυγό του Βάσω και όλους όσους συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε όλες τις δραστηριότητες!