Η προσέλευση του κόσμου, οι θερμές ευχές τους και η διασκέδασή τους είναι για εμάς η μεγαλύτερη επιβράβευση για την προσπάθεια που κάνουμε!
-Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους και την καταπληκτική ορχήστρα <<ΜΑΝΕΡΙΤΖΗΔΕΣ>> που μας πρόσφεραν ένα υπέροχο παραδοσιακό γλέντι!
-Ευχαριστούμε θερμά τους κτηνοτρόφους μας για την προσφορά των αρνιών, με αλφαβητική σειρά: Γιάννο Κώστα, Ζέρβα Οδυσσέα, Καζά Δημήτρη, Καιρό Γιώργο, Καλμούτη Γεωργία, Καπέλα Κώστα, Κουτσουρίδη Δημήτρη, Χριστοφή Ραφαήλ!
-Φυσικά τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς την προσφορά των εθελοντών μας, που ήταν από το πρωί στο πλευρό μας ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συνέπεια, το χαμόγελο, η ακούραστη παρουσία τους, μας κάνει να θέλουμε να προσπαθήσουμε περισσότερο!
-Συνεχίζοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή της 88 ΣΔΙ Ταξίαρχο κ. Κουφόπουλο Αλέξανδρο, τον Διοικητή της ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου Ταγματάρχη ΠΖ κ. Νικόλαο Ματαλλιωτάκη, τον υπαρχιφύλακα του φυλακίου κ. Θεοφανίδη Σάββα και τους οπλίτες.
-Τέλος, ευχαριστούμε πολύ τον κ. Γιάννη Κουτρούλη για την διάθεση των τραπεζιών και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λήμνου << Η Ένωση>> για την προσφορά τους σε οίνο.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!!!