Οι μαθητές Αγίου Ευστρατίου καλωσόρισαν με τεράστιο ενθουσιασμό το Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Λήμνου που επισκέφθηκε το νησί μας το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου!

Οι εκπαιδευτές Χαντζόπουλος Γιάννης και Γιώργος σε συνεργασία με τον καθηγητή φυσικής αγωγής Καπουσούζη Γιώργο, υπεύθυνο του προγράμματος «Αθλητικά Μονοπάτια», προσέφεραν στα παιδιά του Αγίου Ευστρατίου ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο φέρνοντας τους σε μια πρώτη επαφή με το κανόε-καγιάκ.

Με σύμμαχο τις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τα παιδιά όλων των ηλικιών είχαν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν το υπέροχο αυτό άθλημα. Οι μικροί μας φίλοι αρκέστηκαν στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας του οικισμού, ενώ οι έφηβοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το άθλημα σε μια πιο περιπετειώδη διαδρομή με προορισμό την τρύπια σπηλιά, όχι πολύ μακριά από τον οικισμό.

Ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου εκ μέρους όλων ευχαριστεί θερμά όλους τους εκπαιδευτές και το Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Λήμνου για την πρωτοβουλία και την πρώτη γνωριμία με το κανόε-καγιάκ και ανυπομονούμε για μελλοντικές αθλητικές συναντήσεις.