Παιδική θεατρική παράσταση. Το αριστούργημα του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν ανεβαίνει σε μία παράσταση που περιοδεύει με τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας γέλιο, χορό, τραγούδι και σπουδαία μηνύματα σε μικρούς και μεγάλους σε μία διαδραστική παράσταση που κλέβει τις εντυπώσεις.

Το κορυφαίο παραμύθι όλων των εποχών σε μία θεατρική μεταφορά που ξετρελαίνει παιδιά και μεγάλους, με άφθονο γέλιο, αλλά και συμβολισμούς για την αγάπη, τη φιλία, τη δύναμη και την πίστη στον άνθρωπο.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Μάριος Ιορδάνου
Θεατρική διασκευή: Σοφία Καζαντζιάν
Σκηνικά/ κοστούμια: Βαλεντίνο Βαλάσης

Παίζουν: Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν, Μέλπω Μπατσακούτσα

Χορηγός Μετακινήσεων Seajets

Η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως εξυπηρετώντας συνολικά 33 λιμάνια και περισσότερες από 330 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο και Κρήτη με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

Όραμα και αποστολή της εταιρείας είναι η γενικότερη συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο, υλοποιώντας δράσεις ουσίας που υποστηρίζουν την κοινωνία, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, και το περιβάλλον. H εταιρεία βρίσκεται πάντα δίπλα στις τοπικές κοινωνίες των νησιωτών του Αιγαίου, ενώ συμβάλει και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου και την προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Τηρώντας πάντα υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών, στόχος της εταιρείας είναι η καθιέρωσή της στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας, ως η καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση για το ταξίδι στο Αιγαίο, προσφέροντας άνετες και γρήγορες θαλάσσιες μετακινήσεις.

#seajets #wetraveltogether #aquablue #visitgreece #greekislands #greeksummer
Instagram: @seajetsgr , Facebook: @Seajets