Ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου σε συνεργασία με το Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες “Τυρταίος” διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια αθλητική δράση που θα περιλαμβάνει boccia, κολύμβηση, επιτραπέζια αντισφαίριση, κινητικότητα ατόμων σε αναπηρικό αμαξίδιο,  κινητικότητα ατόμων με πρόβλημα όρασης.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 16,17 & 18 Ιουλίου 2021 στον Άγιο Ευστράτιο και η παρουσίαση των αθλημάτων θα γίνει από 5μελη ομάδα αθλητών.

Την ομάδα συνοδεύουν η Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου “Τυρταίος” Γ. Παναγιωτοπούλου, ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Π. Αλεπουδέας, οι προπονητές και οι συνοδοί των αθλητών.

Χορηγός Μετακινήσεων Seajets

Η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως εξυπηρετώντας συνολικά 33 λιμάνια και περισσότερες από 330 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο και Κρήτη με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

Όραμα και αποστολή της εταιρείας είναι η γενικότερη συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο, υλοποιώντας δράσεις ουσίας που υποστηρίζουν την κοινωνία, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, και το περιβάλλον. H εταιρεία βρίσκεται πάντα δίπλα στις τοπικές κοινωνίες των νησιωτών του Αιγαίου, ενώ συμβάλει και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου και την προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Τηρώντας πάντα υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών, στόχος της εταιρείας είναι η καθιέρωσή της στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας, ως η καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση για το ταξίδι στο Αιγαίο, προσφέροντας άνετες και γρήγορες θαλάσσιες μετακινήσεις.

#seajets #wetraveltogether #aquablue #visitgreece #greekislands #greeksummer
Instagram: @seajetsgr , Facebook: @Seajets